25AH söker nu en designer med 2+ års erfarenhet från designbyrå eller motsvarande. I rollen som designer hos oss kommer du att ingå i en större arbetsgrupp och arbeta med allt från förpackningar, identiteter, digital design, inredningsdesign och trycksaker. Du är van att ta fram unika koncept som du sedan översätter i konkret design, oavsett media. Du har stor kunskap i typografi och i hantverket överlag, du rör dig fritt mellan print och digital design. Som person är du detaljorienterad, social och prestigelös. Du är dessutom van att delta i kundpresentationer.

Arbetsuppgifter innehåller bland annat att utveckla strategiska designkoncept, vidareutveckla koncept till konkret design, delta i strategiarbeten, skapa tryckfärdiga filer och att delta i kundpresentationer.

Vi har som krav att du har relevant utbildning, 2+ års yrkeserfarenhet från design/varumärkesbyrå, mycket stor kunskap i Adobe CS samt grundläggande i HTML/CSS, stort typografiskt kunnande, vana att delta i kundpresentationer, god förmåga att driva projekt framåt samt att du är driven, noggrann med mycket hög ambitionsnivå.

Om detta stämmer in på dig är du varmt välkommen att skicka ditt CV samt portfolio till job@25ah.se.